Dansen met Michael Jackson

Bas is een groot fan van Michael Jackson. Hij oefent regelmatig de danspasjes en bekijkt de videoclips op youtube. We hebben daarom de Nederlandse Michael Jackson bereid gevonden om een optreden en dansworkshop te verzorgen!

Donderdagmiddag kwamen alle leerlingen van de Nassauschool uit Hattemerbroek bijeen in het dorpshuis. De kinderen wisten nog nergens van. Veldhuis medewerkers Bernadette en Alfred vertelden eerst iets over het 50 Wensen project en vervolgens riepen ze, door middel van een spel, Bas naar voren. Toen Bas vooraan stond kwamen ook zijn ouders, broertje en oom en tante erbij. Zij hadden zich tot die tijd verstopt in een bijzaaltje, zodat Bas hen niet zou zien. Vervolgens heeft de vader van Bas nog wat verteld over de voorbereiding van de wens de afgelopen maanden.

Nadat we Bas verteld hadden wat er ging gebeuren, was hij helemaal enthousiast. The Dutch Michael Jackson kwam het podium op en begon zijn spectaculaire show. De kinderen waren totaal overdonderd door het optreden en zaten met open mond te kijken. Tijdens ‘Heal the World’ mochten alle kinderen op het podium komen en kreeg Bas een Michael Jackson jasje en hoed op. Na het optreden keerden alle kinderen weer terug naar school.

De klas van Bas bleef voor een hapje en een drankje en kreeg daarna nog een dansworkshop! De kinderen mochten nummers noemen die vervolgens door Nelson (The Dutch Michael Jackson) werden uitgelegd. De ‘moonwalk’ had Bas reeds onder de knie en deze mocht hij dan ook diverse malen laten zien. Na het optreden hebben de kinderen ook de tijd gehad om met Michael Jackson op de foto te gaan.

Na het feest in het dorpshuis zijn we naar Oldebroek gegaan waar Bas met zijn familie en 2 vriendjes heeft gebowld en waar we met z’n allen een bordje patat met een lekkere snack hebben gegeten. Hierna heeft Bas nog een mooi cadeau gekregen: een pakket met allerlei Michael Jackson spulletjes erin, zoals een fotolijst, een cd, een ketting, een LP, een glitterhoedje en glitterhandschoen.

Bas was enorm onder de indruk en heeft de dag van zijn leven gehad! Hier hebben we het allemaal voor gedaan!
 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Bernadette van de Scheer – Administratief medewerkster
  • Alfred Wichers – Verzekeringen Volmacht

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning