Gezellig familie-uitje

Door de ziekte van vader beleven David, Ben en Mare een zware tijd. Samen met hun beste vrienden Jochem, Hidde en Eva en de ouders van beide gezinnen zijn we daarom naar Wildlands gegaan voor een ontspannen dagje uit, mét het schoolreisje-gevoel.

Op Amersfoort CS hebben ontvangen we beide gezinnen ontvangen met een kopje koffie en een drankje voor de kinderen. Met de trein van 08:37 uur is het gezelschap vertrokken naar Emmen. In Emmen hebben wij iedereen voorzien van een gevulde rugtas met broodjes, drinken, candybars, appels, mandarijntjes, chips en water. En voor de meisjes hadden wij 2 wegwerpcameraatjes gekocht. Dit viel ontzettend in de smaak!

Eenmaal in Wildlands zijn we begonnen met koffie en gebak. Na de reis had iedereen best trek in iets lekkers. Daarna konden de gezinnen het park in op eigen gelegenheid. Met lachende gezichten hebben zij de prachtige dieren in het park bewonderd, is er heerlijk gespeeld en geklauterd en hebben de ouders genoten van alle gezelligheid. Het was super om te zien hoe de kinderen met elkaar omgingen en hoeveel plezier zij met elkaar beleefden.

Als extraatje hebben we een echte fotoshoot geregeld in het park! Om 14.00 uur was de fotografe in het park en heeft zij een prachtige shoot gedaan bij de ringstaartmaki’s. Als echte fotomodellen stonden de kinderen en ouders voor de camera. Daarna was er nog tijd om het park weer in te gaan, wat ze tot sluitingstijd dan ook gedaan hebben.

Om 17:00 uur zijn we wandelend vertrokken naar het Pannenkoekenhuis “Met Stroop of zo”. Hier was voor de gezinnen een mooie gedekte tafel gereserveerd en stond men ons al op te wachten. Heerlijk gegeten! Met volle buik, moe en zeer voldaan is het gezelschap weer met de trein richting Amersfoort vertrokken.

 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Evelien Montfrooy – Adviseur Grootzakelijk
  • Theo Hanekamp – Adviseur Financiële planning

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning