Hardlooptraining van Rob Druppers

Maikel is een fanatieke hardloper en hij is er ook vrij goed in. Daarom volgt hij speciale trainingen bij voormalig Europees kampioen Rob Druppers. Hij zou deze ervaring graag delen met zijn teamgenoten van de A-pupillen bij AV de Gemzen. We hebben daarom contact gezocht met Rob Druppers en we hebben hem bereid gevonden een hele training te verzorgen op de Lambert Dijkslag atletiekbaan in Heerde!

Met behulp van een aantal vrijwilligers van De Gemzen hebben wij de baan feestelijk aangekleed met vlaggen en banners. Maikel, die nog niet precies wist wat er ging gebeuren, was blij verrast dat opeens Rob Druppers bij zijn atletiekvereniging verscheen. Rob Druppers is een oud Europees indoor kampioen op de 800 meter en voormalig wereldrecordhouder op de 1.000 meter. Voorafgaand aan de training deelde Rob zijn ervaringen met de kinderen en vertelde hij over zijn hardloopcarrière. Een inspirerend verhaal! Ook werd er een video getoond van zijn zilveren 800 meter race op het WK 1983 in Helsinki. Hierna gingen de kids vol enthousiasme de baan op voor de training.

Rob had een mooi programma gemaakt voor de kinderen die ondanks de hoge temperaturen met volle overgave allerlei oefeningen en loopvormen uitoefenden. Tussendoor waren er voldoende pauzes om even af te koelen, wat de drinken en vragen te stellen aan Rob Druppers. Na afloop van de training namen de kinderen met luid applaus afscheid van Rob en konden zij beginnen aan de cooling down onder een watersproeier. Ze hadden nog genoeg energie over om er een dolle boel van te maken.

Daarna was het tijd voor frietjes, een snack en een ijsje. Na de inspannende middag hadden ze natuurlijk enorme trek. We sloten af met het uitreiken van een mooi hardloopshirt van de Rob Druppers Academy in de clubkleuren van de Gemzen aan alle kinderen.

Al met al een zeer geslaagde middag!

 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Theo Hanekamp – Financiële planning
  • Annet Buitenhuis – Administratief medewerker

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen
Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning