In gala naar de première

Fleur heeft haar afscheid van groep 8 met een afscheidsfilm i.p.v. een musical. En daar hoort natuurlijk een echte première met rode loper bij! Alle leerlingen van groep 8 gaan in galakleding naar de première toe. Fleur is al maanden druk met het doen van klusjes om het geld voor de jurk bij elkaar te sprokkelen. De tante van Fleur heeft daarom de wens ingediend voor een galajurk en een fantastische première. Daarom zijn we op 29 mei met de familie (moeder, tante, oma en Fleur) naar Amersfoort afgereisd, zodat Fleur de jurk van haar dromen kon uitzoeken!

De dag begon met een lekker kopje koffie en taart. Vervolgens naar de Galazaak waar Fleur leuk ontvangen en begeleid werd door de verkoopster. De eerste jurk was gelijk raak! Maar om zeker te zijn heeft Fleur toch nog wat andere jurken gepast, die konden echter allemaal niet tippen aan de blauwe cocktailjurk. Hierna heeft de familie van een heerlijke High Tea genoten om de dag goed af te sluiten. Fleur vond het fantastisch!

5 juli was het dan zover: De première avond!
We hebben Fleur en haar vriendinnen thuis opgehaald en ze waren helemaal enthousiast. Fleur wist wat er ging gebeuren maar ze heeft het haar vriendinnen pas afgelopen week verteld. Ze vonden het helemaal geweldig dat ze mee mochten en de dames hebben al een boel voorpret gehad met het uitzoeken van mooie kapsels op internet. Aangekomen bij haarstudio Charmaine hebben we een glaasje champagne gedronken met een heerlijk gebakje.

De kapsters waren super enthousiast en ze hebben de meiden de hele middag echt in de watten gelegd. Naast de krullen, vlechten en glittersprays werden ze ook mooi opgemaakt en werden de nagels gelakt. Op de terugweg hebben we lekkere patatjes gehaald zodat de meiden nog genoeg tijd over hadden om thuis om te kleden. Hier hield ons deel van de wensvervulling op, maar we zijn natuurlijk nog wel even naar school gegaan om het eindresultaat te bewonderen…

Om 19u werden ze verwacht vlakbij de school waar een koets met een paard voor ze klaar stond die alle kinderen uit de klas per koppel naar school brachten. Daar lag de rode loper al uit. Alle ouders, die ook in gala kleding waren gekomen, stonden langs de rode loper. De meiden voelden zich erg speciaal toen zij hun ‘grand entrance’ maakten. Toen iedereen gearriveerd was kregen ze nog een glaasje champagne en werd daarna de afscheidsfilm aan de genodigden getoond.

Als extraatje hebben we nog een mooie ballonboog bij de entree van de school neer gezet en allerlei echte film posters en borden in de zaal opgehangen. De sfeer was dus optimaal.
 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Bouwkje de Velde – Adviseur Grootzakelijk
  • Marieke Potappel – Marketing en Communicatie

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning