Make-over dag

Vrijdag 18 november is de wens voor Donna vervuld. De wens was ingediend door de collega’s van de vader (Martin) en moeder (Astrid) van Donna van Van Galen Klimaattechniek in Rotterdam. Vanwege de ziekte van moeder vonden zij dat Donna wel een opkikkertje kon gebruiken: een make-over dag!

Om 09.00u belden we bij het Donna thuis aan. Martin zat in het complot, moeder en dochter wisten van niets, behalve dat ze de dag vrij moesten houden. Moeder en dochter werden overrompeld toen bleek dat we voor Donna kwamen. Dat was een grote, maar ook blijde verrassing!

Na de kennismaking zijn we naar een café in het winkelcentrum van Rotterdam vertrokken om daar styliste Mirjam van Xstyling & Image te ontmoeten. Mirjam had al heel veel informatie over Donna ontvangen van Martin, waardoor na een korte intake gestart kon worden met de personal shopping. Samen met styliste Mirjam werd de ene na de andere winkel bezocht en als verrassing mocht Donna ook een leuke outfit kopen! Wat uiteraard gelukt is.

Na een paar uur shoppen zijn we naar Barendrecht gereden om daar te lunchen en vervolgens een haarsalon te bezoeken. In de haarsalon werd samen met de kapster en visagiste het vervolgplan besproken. Na een paar uur in de kappersstoel te hebben gezeten was de make-over een feit. Omdat we ook nog een fotoshoot hadden geregeld moest de nieuwe kleding natuurlijk ook aangetrokken worden en hiermee was het geheel compleet. Het resultaat mocht er zijn! En het mooiste was dat we een stralende Donna zagen en een trotse moeder en vader.

Na de fotoshoot zijn we naar restaurant Diggels gereden waar het gezin nog lekker heeft gegeten. Wij hebben daar afscheid genomen en zijn met een voldaan gevoel weer naar huis gereden. Weer een geslaagde wens!


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Ina van Egteren – Adviseur MKB
  • Wim Buter – Verzekeringen Volmacht

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning