Met het hele gezin op vakantie

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 5 zonen. Door omstandigheden zijn ze al een paar jaar niet op vakantie geweest. Onze missie was dan ook om voor dit gezin een fantastische vakantieweek te organiseren. Oma Willy zat ook in het complot. Moeder Wilma wist dat we bezig waren om een week vakantie te organiseren maar verder wist ze niets.

De woensdagmiddag voorafgaand aan de vakantie zijn we samen met oma Willy en moeder Wilma naar Dronten afgereisd om bij Jumbo de Wardhof proviand in te slaan voor de hele week. We werden daar heel gastvrij ontvangen door Jeanet Bleeker. De familie kreeg een barbecue aangeboden! Het vol laden van de auto was nog een hele uitdaging.

Donderdag was het dan zover! ’s Ochtends gingen we de familie ophalen. Naast iets lekkers bij de koffie hadden we voor elk gezinslid een reistas bij ons. De jongens hadden nog steeds niets in de gaten en ook vader Henri wist van niets (behalve dat hij het wel vreemd vond dat hij niet ingeroosterd was op zijn werk die week…). Eén van de jongens las de kaart voor waarin de verrassing was verwerkt. Langzaam begon het te dagen… Een hele verrassing!! We hebben de tassen achtergelaten met de boodschap dat we die middag terug zouden komen om ze op te halen. Intussen kon er gepakt worden (overigens was de reisbestemming nog steeds niet bekend).

Ondertussen zijn wij naar het vakantiepark gereden en hebben we ingecheckt, de boodschappen ingepakt en het huisje versierd met slingers en ballonnen. Vervolgens langs Bouwbedrijf Van Norel in Epe om een grote aanhangwagen op te halen . Toen naar Rijwielspeciaalzaak Van de Put om 7 fietsen op te halen die een week ter beschikking zijn gesteld voor dit gezin.

Daarna weer naar de familie Van der Kamp die vol verwachting klaar stond… de jongens vol verbazing omdat ze erachter kwamen dat bijna IEDEREEN op de hoogte was van hun vakantie behalve zijzelf……! Onderweg werd de familie uitgezwaaid door opa en oma. Groot was de verrassing toen bleek dat de bestemming een hele week WALIBI VILLAGE was. Het gezin mocht gebruik maken van het park én naar het festival Out of Control met o.a. dj Ronnie Flex.

Maandagavond mocht het gezin aanschuiven bij FrieteRia Dronten. Daarnaast zijn Henri en Wilma dinsdagavond samen uit eten geweest in de Beach Club. De jongens bleven achter maar vermaakten zich prima met tante die hiervoor speciaal een avondje kwam oppassen.

Een week later hebben we ze weer opgehaald. Als aandenken hebben we een foto van de eerste dag op canvas laten drukken. Dit we ze aangeboden voordat ze naar huis gingen. De familie heeft geweldig genoten. We hopen dat ze hier nog heel lang en met heel veel plezier op terug kijken!

 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Margreet Mulder – NLG Werkvermogen
  • Marcel van den Belt – Financiële Planning

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning