Naar de Trekkertrek

Voor de 13-jarige Gerjan werden maar liefst 3 wensen ingediend! Gerjan is helemaal gek van Siku tractoren, het plan was dan ook om met hem in Duitsland de speelgoedfabriek te gaan bezoeken. Helaas laat de gezondheid van Gerjan een dergelijk lange reis niet toe zodat er een passend alternatief is gezocht en gevonden: een bezoek aan de Trekkertrek in Schuinesloot.

Samen met de ouders van Gerjan en zijn broertjes en zusjes hebben we genoten van het evenement. Hoogtepunt voor Gerjan was toch wel dat hij op een tractor mocht meerijden tijdens een “Full Pull”.

Na een ongezonde doch smakelijke lunch hebben wij onze tocht vervolgd – op naar Giethoorn om daar heerlijk te varen en te genieten van het prachtige weer. Uiteindelijk hebben we de wensdag afgesloten met een bezoek aan een plaatselijk Italiaans restaurant waar we met z’n allen hebben genoten van Gerjans lievelingseten: lasagna!

Wij kijken met veel plezier terug op deze gezellige dag.


Dhr. Nuis vond het verslag van deze wens erg mooi om te lezen omdat hij zelf ook geïnteresseerd is in modelbouw. En dat niet alleen… hij is ook nog eens werkzaam bij Bevro International BV, een groothandel in schaalmodellen, metalen figuren en schilderijen. Zij hebben vele speelgoed tractoren en schaalmodellen op voorraad en nodigden Gerjan daarom uit om eens in de fabriek rond te kijken.

Woensdag 16 november was het zover en mocht Gerjan tijdens zijn Wens 2.0 een kijkje nemen bij Bevro en ook nog eens wat tractoren uitzoeken! Met een volle auto keerde hij terug naar huis. Wat een fantastische aanvulling! Bedankt dhr. Nuis en Bevro!


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Gerrit Jan van de Beek  – Adviseur Particulieren
  • Angela van Erven  – Adviseur Particulieren
  • Eric van Leeuwen  – Adviseur Grootzakelijk