Nichtjes dagje uit

De oma van Femke en Soraya heeft als wens dat haar beide kleinkinderen samen een hele leuke dag gaan beleven. Femke en Soraya zijn opgroeiende kinderen zonder vader. Hun moeders hebben daardoor naast hun werk veel omhanden met beide kinderen. Daarom heeft de oma via de 50 wensen actie van Veldhuis contact met ons opgenomen om Femke en Soraya samen met hun moeders een wel verdiend dagje uit te bezorgen.

Femke en Soraya zijn dol op dieren en daarom is de keuze snel gevallen op Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Nadat het 50 wensen team contact heeft opgenomen met de Beekse Bergen is een leuk en dagvullend programma opgesteld.

Op 18 augustus stond het team al om 7h45 op de stoep bij Oma Jeanette om de groep op te halen. Helemaal verrast waren de meisjes niet want de moeders hadden al een tipje van de sluier opgelicht. Maar toen ze de versierde auto zagen waren ze zeer enthousiast. Bij aankomst in de Beekse Bergen werden wij ontvangen met koffie/thee en een gebakje. De kinderen wilde op de vroege morgen liever een glas cola. Op zo’n feestdag werd dat een keer toegestaan.

Na de koffie werden wij meegenomen door een echte ranger. Zij kon ons van alles vertellen over de dieren en het park. De tocht begon met een wandeling langs de tijgers, olifanten en apen. De olifanten en apen werden toevallig net voorzien van een ijsje. Dat was mooi om te zien. Verder mochten we achter de “schermen” rode vari’s (apensoort) voeren. Leuke tamme beesten die langs de broek om hoog klimmen om het eten uit je handen op te halen.

Na de ochtendwandeling hebben we met elkaar geluncht om de rondtocht te vervolgen met een Jeep safari. Femke was toch wel danig onder de indruk van de giraffen, maar Soraya vond dat ze zich aanstelde. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een roofvogelshow bezocht en had Femke hier zelfs nog een kleine rol in!

Om de dag goed af te sluiten zijn we met z’n allen bij de Mac Donalds wezen eten. Kortom een leuke, zonnige en afwisselende dag. We hebben met elkaar genoten.


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Paul Deen – Verzekeringen acceptatie
  • Chantal Snieders – NLG Werkvermogen

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen
Veldhuis Advies | Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning