Stoere treinen en vliegtuigen

Delano is 7 jaar en helemaal gek op treinen en hij vindt het geweldig om “grote voertuigen” te besturen. Een echte jongensdroom dus.

We hebben Delano, zijn zus, moeder Liesbeth en 2 van zijn neefjes om 11 uur opgehaald en zijn naar Apeldoorn gereden waar de stoomtrein van de Veluwsche Stoommaatschappij al op ons stond te wachten. Delano kreeg een jasje aan met zijn naam en een stoomlocomotief erop. Een pet met zijn naam erop maakte het geheel helemaal af. Na de stoomtrein uitvoerig te hebben bekeken, ging het gezelschap met gevulde tasjes eten en drinken de trein in om een mooie “stoom”-rit te maken over de Veluwe. Om half 1 kwam de trein in Eerbeek aan. Delano kon er geen genoeg van krijgen en wilde ook nog even zien hoe de trein weer vertrok…

Na de treinrit zijn we naar Vliegveld Teuge gereden waar piloot Henk ons opwachtte. Delano en zijn moeder mochten het vliegtuig in voor een rondvlucht over de Veluwe en Heerde. Een jasje met een stoomlocomotief erop past daar natuurlijk niet bij, daarom kreeg Delano eerst nog een ander jasje aan met zijn naam en een vliegtuig erop! Tijdens de vlucht mocht Delano zelf het vliegtuig besturen! Het was perfect weer om te vliegen en vanuit de lucht was Heerde goed te herkennen, moeder Liesbeth heeft een aantal mooie luchtfoto’s kunnen maken. Wat scherpe bochten en een duikvlucht later, bracht piloot Henk het vliegtuig weer veilig aan de grond. Wat een ervaring!

Na het vliegen hebben we lekker op het terras bij het vliegveld wat gedronken en gegeten en daarna zijn we met z’n allen de auto weer in gegaan richting Apeldoorn. De kinderen konden zich nog even lekker uitleven in het speelpark Kidsplayground. Na het spelen kregen ze een lekker ijsje om af te koelen. Om half 6 zijn we naar Heerde teruggereden en hebben we ze veilig thuis gebracht.

Ter herinnering aan de dag kregen ze nog een placemat met daarop de stoomtrein en een stoomtreinsleutelhanger. Al met al een zeer geslaagde dag, mede dankzij het prachtige weer.
 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Bernadette van de Scheer – Administratief medewerkster
  • Marianne Haks – Financiële planning
  • Gerrit Kroes – Adviseur particulieren

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning