Workshop Freestyle voetballen

Aischa wil heel graag voetballen, maar door haar ziekte (gekenmerkt door broze botten) is dit eigenlijk niet mogelijk. Het is dan ook fysiek te zwaar voor haar. Op tv zag ze Rocky Hehakaija freestyle voetbal beoefenen, dus trucjes met een voetbal. Dit is haar grote wens, een keer een middagje les in freestyle voetbal!

Op een prachtige zomerdag hebben wij Aischa, haar ouders, haar broertje en 2 vriendjes opgehaald bij haar huis in Schalkhaar. Samen zijn we naar Zwolle gereden met als bestemming het PEC Zwolle stadion. Aischa werd hartelijk ontvangen door Gea Luttels van PEC Zwolle United, de maatschappelijk tak van PEC Zwolle die zich inzet op maatschappelijk gebied.

Eerst werd er koers gezet naar het spelershome waar voor iedereen pannenkoeken klaar stonden. Na het eten stond er een rondleiding door het stadion op het programma; kleedkamers, prijzenkast, spelerstunnel, televisieplatform, commandokamer alles was te zien. Tussendoor nog even op de foto met de aanvoerder van PEC Zwolle, Bram van Polen!

Om 15.00 uur stond de hoofdact op het programma: Rocky Hehakaija verzorgde een workshop freestyle voetbal, niet te geloven wat zij allemaal met een bal kan! Rocky kreeg bij de workshop hulp aangeboden van 4 voetballers van het ‘Onder 14’ team van PEC Zwolle. Ook vertelde Rocky heel bevlogen over haar stichting Favela Street. Door kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro aan het voetballen te krijgen, probeert zij die kinderen van de straat te houden en een beter bestaan te bieden. Erg indrukwekkend.

Als afsluiting van de workshop kreeg Aischa nog een door de spelers van PEC Zwolle gesigneerd wedstrijdshirt en een door Rocky gesigneerde bal aangeboden. Ze was apetrots! De dag werd natuurlijk afgesloten met een “diner” bij de Mc Donalds.

Het was erg leuk deze wens te vervullen. Mooi om het plezier en de blijdschap bij Aischa te zien en dankbaarheid van de ouders voor een volledig verzorgde en onbezorgde dag te ervaren. Ook dank aan Rocky en natuurlijk aan PEC Zwolle United, die belangeloos hun hulp heeft aangeboden, klasse!!

 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Erik Waanders – Schadebehandelaar
  • Jenny Vosselman – Financiële planning

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies
| Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning