Zussendag bij het Dolfinarium

Via de moeder van Emma en Anouk ontvingen wij de wens voor het organiseren van een zussendag!! Emma is een meisje van 12 jaar met autisme en haar zusje is 9 jaar. Graag zou zij een dagje willen waarin de beide meisjes zussen kunnen zijn, zonder de nadruk op het autisme van Emma. Het mooiste zou zijn om dat in het Dolfinarium te hebben. Dat is vooral de plek van Emma.

In samenwerking met het Dolfinarium hebben wij dit kunnen realiseren. Op 2 september stonden we rond kwart over acht op de stoep bij de twee zussen met de versierde auto. Ze waren al helemaal enthousiast. Om kwart over negen werden we in het Dolfinarium verwacht en daar kregen we als eerste gasten van de dag een kijkje onder water met een kop koffie en glas fris erbij. Fantastisch om te zien hoe nieuwsgierig de dolfijnen dan zijn. Het was ook erg mooi om de reactie van de meiden en hun ouders te zien om zo vroeg al met de dieren contact te hebben zonder andere bezoekers erbij.

Daarna kort het park in want om half twaalf werden we verwacht bij de koepel van de dolfijnenshow. Hier zaten we op VIP-plaatsen zodat de show goed zichtbaar was. Na afloop de grootse verrassing: op het platform bij de dolfijnen en daar mochten ze zelfs geaaid worden! Wat een ervaring voor iedereen!

Na afloop van dit bijzondere moment een lunch van het Dolfinarium aangeboden gekregen en ’s middags vrije tijd in het park. Aan het eind nog een lekker hapje gegeten en toen weer op naar Leusden! Het mooiste wat we mochten horen was de wens van Emma van de vorige dag: mijn droom komt uit als ik heel dicht bij de dolfijnen kan zijn en ze mag aanraken. En wat is het dan mooi als ze aan het eind van de dag aangeeft dat haar mooiste droom is uitgekomen!! Daar doen we het voor en zijn we dankbaar dat we zo weer een wens in vervulling hebben kunnen laten gaan!!

 


Medewerkers die deze wens tot een succes hebben gemaakt:

  • Ad den Hollander – Schadebehandelaar
  • Richard Buitenhuis – Adviseur MKB

 

Home | Wenskalender | Vervulde wensen

Veldhuis Advies | Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen | Financiële planning